şimdi tam zamanı olan mürdüm eriğinden reçel yaptım. aşağıda verdiğim tarif üzerine fakat ben yarım kg erik kullandım. kendim için . denemek isteyenlere tarif burada.
erikleri ortadan ikiye sonra tekrar ikiye kestim. akşamdan üzerine şeker koyup sabaha kadar beklettim. sabah kaynattım. fakat şekere yatırdığım zaman resim çekmemişim. reçel kıvamını alınca limon sıkıp kapattım
1kg erik
3 su bardağı şeker
yarım su bardağı su
limon
çok güzel görünüyor ellerinize sağlık denemek lazım:)
YanıtlaSilteşekkür ederim canım görüntüsü kadar tadı da güzel denemeni tavsiye ederim.
SilANNECİM DE PİŞİRDİ BU REÇELDEN.. YEMESİ DE GÜZEL DE BEN EN ÇOK RENGİNİ SEVİYORUM MÜRDÜMÜN :)
YanıtlaSilsizede afiyet olsun mervecim. rengi gerçekten çok güzel
Silnormal erikden yaptım ama mürdüm yapmadım sıra onda sanırım en kısa zamanda denerim eline sağlık canım
YanıtlaSilteşekkür ederim. bende rengini seviyorum mürdümün. erik olarak tercihim mürdüm
SilHiç denemedim. Rengi harika görünüyor, çok cezbedici. Hımmm denemeli o zaman:)
YanıtlaSilhımmm denemelisin bence
Silellerine saglik canim nefis görünüyor afiyet seker bal olsun sevgiler♥
YanıtlaSilEllerinize sağlık afiyetle yiyin inşaAllah rengi harika olmuş sevgilerimle..
YanıtlaSilteşekkür ederim semacım.
Silmerhabalar ellerinize sağlık çok harika görünüyor :)
YanıtlaSilblogunuzu izlemeye aldım sizi de bloguma beklerim
sevgiler :)
teşekkür ederim züleyhacım bende geliyorum ziyarete
SilEllerine sağlık canım nefis görünüyor.
YanıtlaSilteşekkür ederim aycancım
Silselam
YanıtlaSilErik reçeli çok güzel görünüyor bende böyle reçeli canlı rekli severim canım istedi ben de yapayım eline sağlık on numara