popüler yayınlar

24 Mayıs 2013 Cuma

çekiliş haberleri

dikiş ve tasarımda ki hediyeler için buradan 


bircanın çekilişi için buradan

tokideki sesin çekilişine katıulmak isteyenler burdan lütfen


28 yorum:

  1. 150 liralık ürün hediye ediyorum, üstelik ürünleri kendini seçebiliyorsunuz ;)

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/2013/05/surpriz-150-tl-degerinde-istedigin-urun.html

    YanıtlaSil
  2. bunları yapan eller dert görmesin.bloğunuz çok güzel olmuş başarılarınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  3. NUMANOĞLU EVDEN EVE NAKLİYAT

    Biz kimiz? - evden eve nakliye

    Biz kimiz ?
    Nakliyat sektöründe 1990 yılından günümüze kadar faaliyet gösteren ve birçok konuda müşterilere hizmet veren Profesyonel Taşıma Firmasıyız. Şirketimiz ilk yıllarında evden eve nakliye ve şehir içi nakliyat hizmeti vermekteydi. Gelişen istekler doğrultusunda günümüz koşullarına ayak uydurmak ve kendi potansiyel müşterimizi arttırmak için müşterilerimize birçok konuda hizmet vermeye başladık.
    Başlıca hizmetlerimiz evden eve nakliyat, şehir içi nakliyat, şehirler arası nakliyat, eşya depolama, parça eşya taşıma, ofis taşıma, piyona taşıma, toplu personel taşıma, fabrika taşıma, arşiv taşıma, kütüphane taşımadır.
    Yaptığımız tüm taşıma işlerinde müşterilerimize daima daha fazlasını sunan, onların isteklerini de aşan hizmetlerin üreticisi olmak bizleri gururlandırmaktadır.
    Siz de uygun fiyata kaliteli hizmet üreten firmamız hizmetlerinden yararlanmak için bize ulaşabilirsiniz


    İstanbul evden eve nakliyat firmasıyız
    İstanbul'dal evden eve nakliyat
    Başta İstanbul evden eve nakliyat olmak üzere birçok nakliyat hizmetini 23 yıldır İstanbul'da vermekteyiz. İstanbul'dan Türkiye'nin tüm il ve ilçelerine nakliyat hizmetini vermekteyiz. Uzman kadromuz ve yeni araçlarımız ile kaliteli bir hizmeti müşterilerimize sunmaktayız.
    İstanbul'da şehir içi ve şehirler arası nakliyat hizmetini sunmanın yanında eşya depolama gibi hizmeti de müşterilerimize sunmaktayız. Biz daima müşterilerimize uygun fiyata, kaliteli hizmeti sunmanın çabasındayız. Hedefimiz müşteri memnuniyetini ön planda tutarak daha kaliteli hizmetin adresi olmaktır.
    İstanbul Anadolu yakası telefon numaramız 0532 264 58 26 bize ulaşabilirsiniz. İstanbul Avrupa yakası yakası için 0532 302 94 14 bize ulaşabilirsiniz.

    Şehirler arası evden eve nakliyat firması

    Şehirler arası evden eve nakliyat
    Şehirler arası evden eve nakliyat hizmetini kurulduğumuz günden beri vermekteyiz. 23 yıldır biz evden eve nakliye konusunda aktif bir şekilde çalıştık ve bir takım birikimler ve en önemlisi tecrübe dolu yıllar kazandık. Şehirler arası nakliyat belkide nakliyat sektörünün en zor hizmet bölümüdür. Şehirler arası Nakliyat Şirketimiz uygun fiyata kaliteli hizmeti sunmak için teknolojik gelişmeleri takip etmekte, günün ihtiyaçları doğrultusunda gerekli alt yapı yatırımlarını sürekli yapmaktadır.
    Şehirler arası nakliyat sırasında olabilecek maddi kazaların önlenmesi konusunda müşterilerimize biz sigortalı nakliyatı sunmaktayız. İşini şansa bırakmayan müşterilerimiz için her zaman sigortalı nakliyatı sunmanın farkını yaşatıyoruz. Şehirler arası ne kadar uzak olursa olsun, bizim öncelikli hedefimiz %100 CAN, MAL ve MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ en uygun fiyat ve kaliteli bir şekilde sunmaktır.

    Parça Eşya Taşıma
    Parça eşya taşıma hizmeti
    Parça eşya taşıma hizmetini sizlere en basitten anlatmak gerekirse müşterilerimizden aldığımız bazı öneriler doğrusunda bir kaç eşyamız var ama gereksiz yere yüksek maliyetler ödemeden küçük bir bütçe ile bir kaç eşyamın nakliyesi yapmamızla alakalıdır.
    Genelde bazı nakliyat firmaları bu tür hizmeti müşterilere yüksek maliyetlere çıkarıyor ve buda müşteriler için kabul edilemez bir durum haline geliyor. Biz müşterilerimize örneğin bir koltuk takımı, beyaz eşya gibi bir kaç eşyadan oluşan eşyalar için parça eşya taşıma kategorisine koyarak uygun ve kaliteli hizmeti sunuyoruz. Kesinlik müşterimizin bir kaç eşyası var ona ayrıcalıklı bir durum gibi normal standardımızda olan kalitede ve güvende hizmet vermekteyiz.

    www.numanoglunakliyat.com

    YanıtlaSil
  4. değerli bloğunuzu bizlerle paylaşmanız çok güzel.emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. başarılarınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  6. Sohbet
    Chat
    Sohbet odaları
    Sohbet siteleri Sohbet meclisi aslında direk olarak fiziksel bir mekanı işaret etmez. Bununla birlikte sohbetin veya söyleşinin ahengi açısından katılımcıların ortak bir fiziksel bir mekanda buluşmaları daha faydalı olacaktır. Tabi bu durumda sohbet edilecek mekanın katılımcılara önceden bildirilmesi de gerekir. Fiziksel mekan ayarlanırken katılacak kişi sayısı, ulaşım kolaylığı, mekanın sohbet meclisine ve söyleşi yapılacak konuya uygunluğu gibi kriterlere de dikkat edilmesi gerekir. http://forum.hayalsohbet.net

    YanıtlaSil
  7. ÖZENSOY EVDEN EVE NAKLİYAT

    FİRMAMIZ EVDEN EVE NAKLİYAT HİZMETLERİNDEN SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE ÇOK YAKIN LOKASYONLAR DA HİZMET VERMEKTEYİZ , YILARDIR KOCAELİ BÖLGESİNDE HİZMET VEREN ŞİRKETİMİZ KOCAELİ’NİN TÜM İL VE İLÇELERİNE NAKLİYE HİZMETLERİNİ TÜM HIZLA VE KALİTESİ İLE HİZMET VERMEKTEDİR , PIROFESYONEL BİR NAKLİYE HİZMETİ VEREN ŞİRKETİMİZ EV TAŞIMACILIK HİZMETLERİNDE SİZLERİN İSTEDİĞİNİZ TAŞIMA ŞEKLİ VE BİÇİMİ İLE HAREKET EDEREK EVİNİZİN EŞYALARIN YENİ ADRESİNİZE TAŞIMAKTAYIZ

    İLETİŞİM +90 (538) 263 6436

    0537 047 6519

    YanıtlaSil
  8. şehir içi şehirler arası evden eve nakliyat

    YanıtlaSil


Zirve100 Site ekle