popüler yayınlar

31 Ağustos 2012 Cuma

ne yapsam

bloğumun şablonunu değiştirdim. hep aynı olmasın istedim aradabir değişiklik iyi olur diye düşündüm. fakat şimdi kararsız kaldım acaba önceki kırmızı kalpli şablon mu, yoksa bu şablon mu daha iyi? fikirleriniz benim için önemli sizce ne yapmalıyım. yoksa yeni arayışlar içine mi girmeliyim?

9 yorum:

  1. Günaydın canım kalplisi de hoştu aslında ama bu kalplisinden daha da güzel yine de fikrimi soracak olursan blogunun tarzını yansıtan bir arkaplanı düşünmen de iyi olabilir..ama en önemlisi senin neyi beğendiğin ve rahat ettiğin canısı sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim güzel fikrin için. gerçekten çok kararsız kaldım.hala daha düşünmekteyim.yeniliklere yer vermek lazım. hep aynısı belki sıkar.

      Sil
  2. bu çiçeklerde karar kıldım. fikrim inşallah değişmez.

    YanıtlaSil
  3. canım cok güzel olmuş emeğine sağlık şu şablon yapamayı bende bi öğrenseydim bazı şeyleri yanlış yapıyorum ama ney neyse cok beğendim banada beklerim zaten takibe aldım bloğ listemdede varsın bende seni beklerim canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim. deneyerek herşey öğreniliyor biraz zaman gerekli. beğendiğine sevindim.

      Sil
  4. Gayet guzel, bir muddet boyle kalsin sonra yine degistirirsiniz..degisiklte fayda var:))) arada sirada..guzel bir blog sevgiler diyorum :))

    YanıtlaSil
  5. eskiside güzeldi ama bu arka planında güzel olmuş canım..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim. böyle güzel yorumlar alınca seviniyorum. çünkü çok tereddüt etmiştim.

      Sil


Zirve100 Site ekle