popüler yayınlar

1 Ekim 2015 Perşembe

kabak çiçekleri

kabak çiçeklerimde derin dondurucuda yerini aldı. izine gitmeden yağmıştım çiçeklerimi. aslında bildiğim her zaman yaptığım bir şey değil. ilk oldu. adanalı arkadaşlardan öğrendim. çocuklarımda beğendi. bende. ozaman derin dondurucuda yerini alsın istedim. dolma içi doldurup dolaba kaldırdım. pişirirken sarımsak salça yağ ve bir parça limon tuzu ile birlikte pişiriyorum . çok güzel oluyor. denemenizi tavsiye ederim






2 yorum:

  1. MERHABA BİR SORUM OLACAK KABAK ÇİÇEKLİ DOLMAYI PİŞİRİP Mİ BUZLUKTA MUHAFAZA EDİYORSUNUZ ACABA

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır pişirmeden buzluğa attım. çıkarınca sarımsak salca limontuzu yağ ile pişirdim

      Sil


Zirve100 Site ekle