popüler yayınlar

22 Mayıs 2012 Salı

çinilerimiz fırınlandı

               Daha öncede bahsetmiştim. sene başından beri çini kursuna gittiğimi. ara sıra da tahrirlediğimiz objelerden paylaşmıştım. sonunda yaptıklarımız kütahyaya fırına gitti ve bu sabah geldi. hafta sonu sergimiz olacak. sergiden önce çektiğim resimleri paylaşmak istedim. 


 



   

 





 
 



15 yorum:

  1. satranç tahtalarını çok begendim, ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. ama çok güzel olmuş bunlar bayıldım keşke bende yapabilseydim :) ellerinize emeğinize sağlık..

    YanıtlaSil
  3. Off, hepsi nefis görünüyor, ellerine sağlık herkesin, serginiz de hayırlı olsun:)

    YanıtlaSil
  4. hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık. hafta sonu bende burada bir sergi gezdim herşey o kadar güzeldiki keşke zamanım olsa da kurslara bende katılabilsem.

    YanıtlaSil
  5. Harika herbiri, ne zahmetli iş ne sabır işi, serginiz hayırlı olsun. Nerede sergi ne kadar sürecek? Kaftanı çok beğendim, ayaklı iekerlik üzerinde ağaç dala olan o da hoi duruyor ve laleli tabak, segidenden resim isteriz ama:)

    YanıtlaSil
  6. hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. aslında diğer resimleri de kledim fakat 200 karakterden fazla yükleme uyarısı gelince silmek zorunda kaldım. ama resimlerin diğerlerini de göstericem.

    YanıtlaSil
  7. Mükemmel, mükemmel,mükemmel, başka söze gerek yok....ben de böyle bir kursa gitmeyi çok isterdim,Türkiye ye doner dönmez insallahhhh....

    YanıtlaSil
  8. TEK KELİMEYLE MUHTEŞEMLER..KAFTANA BAYILDIM..KÜÇÜK YERDE OLMANIN DEZAVANTAJI BÖYLE KURSLARIN OLMAMASI..ELİNİZE SAĞLIK...SEVGİLER

    YanıtlaSil
  9. Emeklerinize saglik canım...
    Harika isler çıkmış ortaya.
    Bayıldım.
    Svgiler canim

    YanıtlaSil
  10. Hepsi süper olmuş,ellerinize sağlık.Çok güzel şeyler yapmışsınız.

    YanıtlaSil
  11. hepsi de harika olmuş, ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  12. ellerinize sağlık çok güzeller..kullandığınız hammadde seramik sanırım,ama yaptığınız ürünler sırlanmış gibi parlak gözüküyo,bunu nasıl yaptığınızı anlatabilirmisiniz..?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba. kusura bakmayın nette bir sorun vardı hemen cevaplayamadım. evet kullandığımız hammadde bisküvi denilen seramikler. biz çini boyalarıyla boyuyoruz. daha sonra Kütahya'ya fırınlanmak üzere gönderiyoruz. fırıncı fırınlamadan önce objelerimizi sırlayıp fırına veriyor. sonuçta cam gibi parlıyorlar. biz sadece boyuyoruz.

      Sil
  13. Hepsi birbirinden güzel.Çok güzel çalışmalar.Bendede şu çini merakı var.Bir gün öğrenirim inş :)
    Emeğinize elinize sağlık.

    YanıtlaSil


Zirve100 Site ekle