popüler yayınlar

20 Eylül 2015 Pazar

kurutmalıklar da hazır

kurutmalık derken yanlış anlaşılmasın patlıcan biber değil. bizimde naçizane yapabildiğimiz kurutmalıklar şimdilik bunlar. elmalar hoşaf için hazır. elma kabukları ıhlamur çayında yer almak için beklemekte. domates ise zeytinyağlı kekikli kahvaltı soframız da baş köşede olacak inşallah.










7 yorum:

  1. Merhabalar, hepsi çok leziz ve iştah açıcı olmuş kışlık hazırlıklar tamamlanmış. Ellerinize sağlık.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  2. süpermiş, en güzeli bunlar..Elmaları ve kabuklarını fırında mı açıkta mı kuruttun? Çok iştah açıcı görünüyorlar..Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim elift hepsini doğrayıp güneşte kuruttum fırına gerek kalmadı
    eğer havalar güneşli olmasaydı fırında kurutmayı düşünmüştüm.

    YanıtlaSil
  4. Elma kurusu çerez gibi yemesi de çok zevkli oluyor .Kabukları kurutma fikri de güzelmiş. Afiyetle tüketin . SEVGİLER

    YanıtlaSil


Zirve100 Site ekle