popüler yayınlar

31 Aralık 2014 Çarşamba

HOŞGELDİN 2015

                       2015 yılının herkese mutluluk ,sağlık, huzur ve  istediği, gönlünden ne geçiyorsa getirmesini diliyorum. güzel bir yıl olsun hepimiz için.


24 Aralık 2014 Çarşamba

ufak dokunuşlar

              ufak dokunuşlarla eski küçük mumluğumun yeni bir hal aldı. eskiden salonumda maviler vardı. solanum değişince tabi bazı objelerinde değişmesi gerekti. bu küçük mumluk arkadaşımdan hatıraydı busebepten onu atmak istemedim. ufak bir dokunuş ile  yine salonda yerini aldı.
       sizler nasıl buldunuz merak ediyorum?
















20 Aralık 2014 Cumartesi

peynirli rulolar

yeni yapmış olduğum peynirli ruloları paylaşayım istedim. çünkü tadı ve görüntüsü çok hoş oldu. misafirlerime ikram ettim onlarda çok beğendi bakalım sizler beğenecekmisiniz?









 malzemeler:
1 su bardağı süt
1çay bardağı sıvı yağ
2 yumurta ( birinin sarısı üzerine)
1 paket maya( küçük paket instant)
tuz şeker, aldığı kadar un
arasına 50 gr margarin
içi :peynir maydanoz
bulamak için susam
yapılışı
bütün malzemeleri yoğurarak kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde etttim. hamuru 6 parçaya böldüm. servis tabağı büyüklüğünde açtım arasına yumuşamış margarini sürdüm ikinci hamuru üzerine koydum. üzerine meydanozlu peyniri sererek rulo yaptım. 6 hamurdan iki katlı 3 rulo yaptım . sonra ruloları dilim dilim keserek susama batırdım tepsiye dizdim. üzerine yumurta sürüp fırına verdim 180 derece kızarana kadar pişirdim


15 Aralık 2014 Pazartesi

kızımın ahşap boyama tepsisi

        Kızımın okulda resim dersinde yapmış olduğu ahşap boyama tepsisi. sanırım oda annesine benzemiş. 
çok güzel olmuş canım kızım ellerine sağlık. hem boyadı hemde öğretmeninin yardımı ile peçete dekupajı yaptı.çekirdekten yetişiyor kızım.
Öğretmenine de teşekkür ediyoruz böyle güzel çalışmalar yaptırdığı için.







Zirve100 Site ekle