popüler yayınlar

29 Ekim 2012 Pazartesi

çifte bayram

29 ekim cumhuriyet bayramımız ve geçmiş kurban bayramımız kutlu olsun



22 Ekim 2012 Pazartesi

18 Ekim 2012 Perşembe

tişörtleri süsleyelim

kızıma aldığım tişört bana pek sade geldi. canlandırmak renklendirmek lazım dedim ve boncuklarla süsledim. evde annemin verdiği eskiden oya yapılan kum boncuklarla süsledim. şimdi daha canlı ve renkli oldu.











14 Ekim 2012 Pazar

yol manzaraları

hafta sonu Samsun'a gittik. kayınpederimin rahatsızlığından dolayı herhafta gidiyoruz. bu hafta dönerken güneş batımına denk geldi. telefonla fotoğraf çektim. çok güzel bir manzaraydı hemen paylaşmak istedim. resimleri görünce  sizde bana katılacaksınız.
iyi seyirler











11 Ekim 2012 Perşembe

muska böreği

hazır yufkadan yaptığım muska böreği. fazla resimleyemedim o yüzden kaba taslak anlatayım.
yufkaları şeritler halinde kestim içine kıymalı patateli harcı döküp muska şeklinde sardım. sonra suya batırıp galeta ununa buladım doğru fırına. işte sonuç










8 Ekim 2012 Pazartesi

hafta sonu değerlendirmesi

hafta sonu hava çok güzeldi ailece piknik yaptık. bu arada biz hamarat hanımlar güzel güneşli havaları kaçırmak istemeyiz. yapmakta geç kaldığım kışlık biber ve patlıcan közlemelerini de aradan çıkarmak istedim. biraz yorucu oldu. hem piknik hem közlemeler ama sonunda bitirdim. artık kışın afiyetle yeriz.














5 Ekim 2012 Cuma

hediyelerim geldi

Olmadı baştan blogunun yapmış olduğu çekilişten kazandığım hediyelerim geldi . sağolsun eminecim hediyelerimi gönderdi. hepsi birbirinden güzel ve değerli. çok teşekkür ederim eminecim hediyelerin için. inan hepsini severek kullanıcam. kullandıkçada seni hatırlıcam. 



2 Ekim 2012 Salı

10 marifet sergisinin yeri ve zamanı belli oldu

                                         
daha fazla ve detaylı bilgi için buraya lütfen


Zirve100 Site ekle