popüler yayınlar

27 Haziran 2012 Çarşamba

kapri

kızımın çok sevdiği fakat paçaları kısa gelen kot pantalonunu ufak bir değişimle kapriye çevirdim. paçalarını kesip yanına bir düğme iliştirdim. şimdi daha da severek giyiyor.





25 Haziran 2012 Pazartesi

dıy kolye

dün   kola şişesinden küpelerini yaptığım takılarımın bugün Banu ablanın hatırlatmasıyla kolyesini yaptım. çok güzel oldular hemde çok kolay.
 bu arada yapımını nerede olduğunu buldum sağolsun sümeyye bilgilendirdi.teşekkür ederim sümeyye orijinali burada




24 Haziran 2012 Pazar

dıy küpelerim

kola şişesinden yaptığım geri dönüşüm küpelerim .çok güzel oldu.  dün nette dolaşırken buldum bu küpeleri . hemen bende yaptım.yapılışını aşama aşama resimle kaydettim. umarım anlaşılmıştır. fakat  nereden bulduğumu bulamadım. o yüzden adres veremiyorum. hatırlarsam mutlaka adresini paylaşırım.














21 Haziran 2012 Perşembe

kızımın un kurabiyesi

Afra kızımın yaptığı un kurabiyesi. benimle birlikte her zaman hamur işleri yapmaya çalışıyordu. bu sefer sadece kendisi yaptı. malzemelerini hazırladım. herşeyini kendisi ayarladı ben sadece fırına attım sonuç......süper
malzemeler:
1 paket margarin
1 su bardağı sıvı yağ
1 yumurta sarısı
1 su bardağı pudra şekeri
1 kabatma tozu, vanilya
aldığı kadar un






17 Haziran 2012 Pazar

ahşapdan papağan

Denizin ahşap oymadan yaptığı papağan.olağan üstü canlı duruyor. gerçek gibi. ahşap oyularak renklendirilmiş.bir hayli emek harcanmış. renkler çok canlı olmuş gerçek gibi. ellerine sağlık Deniz.




10 Haziran 2012 Pazar

baharlık bolero

Bahara yaptığım baharlık bolero. malesef bahar bittikten sonra yetiştirebildim. daha önce bu boleronun kırmızı olanlarınıda yayınlamıştım. bu da kırık beyaz olanı. yakasındaki broş Aslının gönderdiği kurdele fiyonklardan. 







7 Haziran 2012 Perşembe

çini duvar süsü

abajurları yaptığım şişenin üst kapağını da bu şekilde değerlendirdim. kuşlarla boyadığım hatta boyarken semranın yardım ettiği kapakları ip örgü ile süsledim. püsküller ekledim. kapakların içine küçük beyaz yapma çiçeklerden yerleştirdim. evin girişine astım. güzel bir dekor oldu.







5 Haziran 2012 Salı

çiniden yaptığım abajur

sergide çektiğim resimlerde de görüldüğü üzere çiniden abajur yaptım. daha detaylı fotoğraflar için bunu ayrıca yayınlamak istedim. çok beğenerek ve severek yaptım. benim için daha özel oldu. abajur telini alarak kendim kurdele ile sardım. ve üzerine Aslının göndermiş olduğu düğmelerden serpmeler yaptım.






4 Haziran 2012 Pazartesi

bu da sergide biz

 bu bölümü en sona bıraktım. çünkü bu bizim sergdeki bölümümüz bizim için çok özel ve çok güzeldi. 
benim abajurlarım. üzerindedeki düğmeler Aslının bana gönderdiği düğmeler. 






 










kızım Afra'ın tamamen kendi çizip boyadığı Atatürk portresi






Zirve100 Site ekle